Dikatakan Hidap ‘Histrionic Personality Disorder’, Caprice Akan Jumpa Pakar Untuk Periksa

Sejak akhir-akhir ini, nama Caprice menjadi perbualan hangat di media sosial dengan beberapa isu yang dikaitkan dengan penyanyi rap itu. Terbaru, seorang penolong pegawai perubatan mengulas mengenai tingkah laku Caprice dan mengaitkannya dengan gangguan personaliti.

Susulan video tular itu, Caprice tampil menjawab kenyataan yang dikeluarkan oleh penolong pegawai perubatan itu. Menurutnya, dia kecewa dengan sikap segelintir pegawai perubatan yang sewenang-wenangnya menilai seseorang berdasarkan apa yang dilihat di internet semata-mata.

Baca juga :Nak Berlakon Bawah A. Aida, Wajib Ada Paras Rupa

Baca juga :“Perlu ke ada tarian macam ni?”- Majlis perkahwinan Sweet & Adam dikritik ramai

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

Mohon juga :Terkini :Bantuan Pemberian E-Wallet RM200 | Khusus Kepada Rakyat Malaysia~Mohon Disini Sekarang !!

Caprice mendedahkan bahawa dia telah berjumpa pakar psikiatri tetapi ia adalah kerana kebimbangannya dan masalah insomnia. Jelasnya, dia mempunyai kebimbangan di mana Caprice tidak boleh duduk diam tanpa melakukan kerja kerana akan menyebabkan dia berasa resah dan mengalami serangan panik.

Caprice berkata dia akan berjumpa dengan pakar dan melakukan ujian terperinci untuk melihat sama ada dia benar-benar menghidap Gangguan Personaliti Histrionik (HPD) seperti yang didakwa lelaki itu. Jika pakar mengeluarkan surat yang mengatakan dia tidak mengalami gangguan itu, Caprice memberi masa 24 jam kepada lelaki itu untuk membuat permohonan maaf.

Dalam video yang tular itu, lelaki yang dipercayai pembantu pegawai perubatan itu memberitahu Caprice bahawa dia mengalami Gangguan Personaliti Bersejarah (HPD) di mana seseorang itu cenderung untuk mendapatkan perhatian. Menurutnya, individu yang mengalami gangguan personaliti ini selalunya suka berada di ‘pusat perhatian’.

Leave a Comment

Sila Share Dahulu Arikel Ini. Terima Kasih

×