Ditingg4l Suami Seawal Usia 17 Tahun, Ibu Tungg4l Tab4h Besarkan Dua 0rang Anak Seorang Diri

Kesian dia.. muda2 lagi dh jadi janda dan besarkan anak-anak seorang diri.. suami pula hilang entah ke mana..

SETIAP pasangan suami isteri pasti menginginkan perk4hwinan mereka kekal sehingga akhir h4yat. Namun, tiada siapa yang m4mpu meIawan takdir Allah apabila hubung4n tang terbina putu$ di tengah jalan.

Begitulah n4sib yang menimpa seorang wanita, Siti Aishah Ishak yang diceraikan suami pada usia 17 tahun.

Menerusi perk0ngsiannya di TikTok, Siti Aishah yang kini berusia 23 tahun meng4kui dia mendirikan rumah t4ngga telah berkahwin pada usia 14 tahun dan mendapat cah4ya mata pertama setahun kemudian.

Selepas dua tahun melayari bahteri sebagai pas4ngan suami isteri, dia disahk4n meng4ndung anak kedua dan kali ini seorang puteri pula.

Pada usia k4ndungan tujuh bulan pula, Siti Aishah memberitahu dia telah ditinggalk4n suaminya sehingga terp4ksa mencari rezeki dan membesarkan anak-anaknya se0rang diri.

Menurutnya, anak-anaknya yang kini berusia lapan dan enam tahun masih belum bertemu bapa mereka yang menghilangkan diri sampai sekarang.

Perk0ngsian Siti Aishah mendapat pelbagai reaksi p0sitif dari netizen yang rata-rata memuji kecekalannya dalam mengharungi kehidupan sepanjang bergelar ibu tunggal selain turut mendoakan agar dia sentiasa kuat menghadapi ujian daripada Allah SWT.

Leave a Comment

Sila Share Dahulu Arikel Ini. Terima Kasih