Impian 10 Tahun Ayah Tercapai, Anak Hantar Mak Ayah Pergi Umrah Guna Simpanan Sendiri

Kasih ibu sampai ke syurga, kasih ayah sepanjang masa. Di dalam dunia ini, tanyalah mana-mana ibu bapa sekalipun mereka tetap nak yang terbaik dan sanggup berk0rban apa saja demi anak-anak. Namun apabila usia mereka bertambah, tiba pula giliran anak-anak membalasnya dan begitu jugalah yang telah dilakukan oleh gadis ini terhadap ibu serta ayahnya.

Ganti butang baju dengan pin corak bunga, ayah terus dapat gelaran ‘mat bunga’

Throwback masa hantar ibu ayah pegi umrah guna saving sendiri..alhamdulillah impian 10tahun tercapai..nampak bahagia muka ayah and ibu 🥺🤧 #parents . Pengguna TikTok @reddishanis, telah memuat naik posting throwback dia menghantar ibu bapanya pergi umrah menggunakan saving sendiri. Dalam video tersebut, dia memasangkan ayahnya sebiji pin bunga bagi menggantikan butang baju.

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

Reaksi sporting ayahnya itu sangat mencuit hati kerana tak jemu melayan karenah anak gadisnya itu. Lebih melucukan lagi apabila ahli keluarganya yang lain terhibur menyaksikan gelagat anakberanak itu. Steady je pegang pipi ayah macam tu…seronok tengok awak berbakti dengan ibu bapa…semoga kebaikan dibalas.

Video berdurasi 25 saat ini telah meraih lebih 90 ribu tontonan. Rata-rata netizen terhibur melihat gurauan serta reaksi anak dengan ayah ini. Ada yang memuji kesungguhan gadis ini serta hasratnya selama 10 tahun akhirnya tercapai. Di samping itu, mereka juga berharap mampu mencontohi sikap gadis tersebut. Selain itu, mereka turut mendoakan agar kebaikannya akan dibalas suatu masa nanti.

Sumber:beritaharianku

Leave a Comment

Sila Share Dahulu Arikel Ini. Terima Kasih

×