“Kaya tp tak menunjuk”- Netizen dedah harga jam tangan Fazura cecah RM4 juta?

Baru-baru ini, Fazura menyambut hari lahir suaminya, pelakon Fattah Amin dan dilihat membuat kejutan cukup meriah apabila turut dihadiri rakan-rakan mereka.

Bagaimanapun, Fazura di Instagram turut memuat naik beberapa keping gambar dan terdapat juga video detik-detik gembira menyambut hari lahir Fattah Amin dan ribuan like ditinggalkan peminat dan pengikut.

Lihat VIDEO di bawah

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

Namun, nampaknya bukan itu sahaja yang menjadi tumpuan apabila satu akaun di platform TikTok menarik perhatian peminat dan netizen tentang jam tangan yang digayakan oleh Fazura. Menerusi perkongsian Fazura, dia dilihat memakai jam tangan ketika menghadiri hari lahir Fattah Amin baru-baru ini.

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

Menerusi klip video yang dikongsikan ini, paparan yang mendedahkan harga jam tangan Fazura menjadi tumpuan ramai kerana didakwa mencecah jutaan ringgit sehingga posting ini turut menjadi perbualan hangat netizen di ruangan komen serta ditinggalkan beribu-ribu like.

@fazuralotsoflover😭😭😭

♬ DJ BIWIR BEUREUM-BEUREUM JAWER HAYAM PANO COKLAT KOPI SUSU – RUNTAH – DJ MANIKCI REMIX

Klip video dikongsikan pemilik akaun @fazuralotsoflover tersebut menarik tumpuan ribuan pengguna platform TikTok yang mana rata-rata peminat dan netizen juga hadir meninggalkan ratusan reaksi tentang sikap Fazura mahupun Fattah Amin yang sejak dahulu tidak suka menunjuk-nunjuk malah rata-ratanya juga tidak merasa hairan lagi dengan kejayaan selebriti jelita tersebut.

Leave a Comment

Sila Share Dahulu Arikel Ini. Terima Kasih

×