Kongsi video hantar Shuk Sahar tunai umrah, Rossa Sera titip pesan minta banyakkan doa

SAMPAI saat ini status pernikahannya Shuk Sahar dan istri Rossa Sera terus menjadi tanda banyak orang.

Keduanya masih bungkam soal status hubungan mereka apakah masih bersama atau berpisah setelah dikabarkan renggang karena kehadiran orang ketiga.

Shuk sekarang melakukan Umrah.

Namun, unggahan terbaru Sera atau nama Tidur Rossalenah Natassyaih Asshaferah di laman Instagram memberi petunjuk bahwa hubungan mereka masih berjalan baik.

ARTIKEL BERKAITAN : Nampak Dah Fanalis. Ini Markah Penuh Gegar Vaganza Minggu Pertama, Rupanya Ada Tiga Peserta Keputusan Tak Jauh Beza

Menerusi video yang dimuat naik di Instastory, Sera merakamkan detik Shuk bersama anak-anak ketika menghantar pelawak itu mengerjakan umrah, baru-baru ini.

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

Dalam perkongsiannya, Sera turut berpesan kepada Shuk agar memperbanyakkan doa dan berharap menjadi bapa yang terbaik untuk anak-anak mereka.

“Jaga, banyakkan berdoa di sana (Mekah) untuk menjadi bapa yang baik,” tulisnya.

Dalam pada itu, Sera turut berkongsi semula video yang menunjukkan Shuk berbual dengan anak-anaknya menerusi panggilan video.

Shuk dan Sera masing-masing masih kunci mulut soal rumah tangga.

Untuk rekod, Sera sebelum ini pernah mendedahkan dia telah memfailkan permohonan cerai terhadap Shuk pada November tahun lalu, namun status perkahwinan mereka masih meninggalkan tanda tanya.

Pasangan itu berkahwin pada 2015 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Nur Qurratu Ain, 5 dan Nur Assyifatu Aimi, 2 tahun.

Leave a Comment

Sila Share Dahulu Arikel Ini. Terima Kasih

×