PILU, Kisah Dua Beran4k Meningg4l Dunia Selang 12 Jam

TAPAH: Seorang lelaki w4rga ema$ mninggal dunia selang 12 jam selepas anak lelakinya menghembu$ nafa$ ter4khir di rumah mereka di Kampung Baru Temoh Stesen, Temoh di sini semalam.

Hasbollah Ahmad, 75, mninggal dunia pada pukul 10 malam selepas kem4tian anaknya, Zulfahmi, 46, pada pukul 10.50 pagi hari sama.

Difahamkan, Hasbollah yang mengalami str0k turut menghid4p beberapa peny4kit lain seperti dar4h tinggi dan kenc1ng mani$, sempat dim4ndikan anaknya yang mninggal dunia itu.

Ketua P0lis Daerah, Superintenden Wan Azharuddin Wan Ismail berkata, awalnya p0lis menerima makIumat berhubung se0rang lelaki berusia 46 tahun ditemukan tldak sedark4n diri di luar bilik air rumahnya.

Katanya, pemerik$aan mendapati lelaki itu mninggal dunia dan may4tnya dibawa ke H0spital Tapah untuk bed4h sia$at

“Sia$atan awal mendapati lelaki terb4bit menghidap peny4kit kenc1ng manis, saluran j4ntung tersumbat dan dar4h tinggi selain pernah menerima rawat4n susulan di KIinik Kesihat4n Kampar.

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

“Pemeriks4an pada bad4n lelaki itu tidak menemukan seb4rang un$ur jenay4h dan dia tiada sejar4h perjalanan ke l0kasi lain dalam tempoh sebulan lepas,” katanya di sini hari ini.

Menurut beliau, pada sebelah malamnya pula, p0lis menerima makIumat kem4tian bapa lelaki berkenaan pada pukul 10 malam.

Katanya, bapa m4ngsa disahkan mninggal dunia aklbat kompilasi peny4kit yang dialaminya.

“Kedua-dua ke$ ini diklasifikasikan sebagai m4ti meng3jut,” katanya. – UTUSAN ONLINE

Kredit: w0wberita

Leave a Comment

Sila Share Dahulu Arikel Ini. Terima Kasih

×