SAYU.. Allahuakbar Dua Beradik Terkejvt, Tengok Ibu Sendiri M4ut Dalam Kemalang4n

Perkara yang paling ditakvti setiap insan adalah menerima berita kehiIangan insan yang tersayang dalam keadaan yang memiIukan.

Terbaru, tular mengenai satu kejadian kemaIangan jalan raya melibatkan sebuah motorsikal dan sebuah kereta. Dikatakan, seorang wanita terk0rban dalam n4has tersebut.

Seorang ibu mavt kemalangan.

Menerusi satu perkongsian di Facebook, seorang pengguna bernama Nurfa Ray, memuat naik beberapa gambar yang mem4parkan keadaan di lokasi kemaIangan.

Menurut Nurfa, gambar itu dihantar sendiri oleh suaminya yang kebetulan melalui kawasan kemaIangan. Dikatakan, satu foto yang mem4parkan seorang remaja lelaki dan budak perempuan berbaju seragam sekolah adalah anak kepada mngsa.

Tak sangka mak sendiri mngsa kemaIangan.

Diberitahu, remaja lelaki berkenaan yang sedang dalam perjalanan menghantar adiknya ke sekolah, juga kebetulan lalu di kawasan kemaIangan.

Namun, alangkah terkejvtnya dia apabila melihat mngsa kemaIangan yang sudah terkvjur kakv di bawah kender4an itu adalah ibunya sendiri.

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

“Dia tengok ada orang kemaIangan sekali tengok mak dia yang terkvjur k4ku duduk bawah kerea. Tak tergambar perasaan seorang anak jatvh reb4h men4ngis peIuk adik dia…”

Semoga tabah adik2.

Dalam pada itu, rata-rata netizen mengucapkan ucapan takziah dan bersimp4ti terhadap nasib dua beradik tersebut yang baru kehiIangan ibu.

Allahu sed1hnya…

Salam takziah…

Salam takziah diucapkan, semoga dua beradik tersebut dan keluarga mereka diberi ketabahan menghadapi kehiIangan ini.

Sumber : Nurfa Ray, omm. Via: dbongkar

Leave a Comment

Sila Share Dahulu Arikel Ini. Terima Kasih

×