SAYU, ‘K0peral Kimi Pergi Jua, Ber4khir Sudah Pend3ritaanmu’ Tenanglah Disana

Innalillahiwainnailaihirajiun. K0peral Hakimi mninggal dunia aklbat k4nser perut malam tadi. Berehatlah dengan tenang.. Buat isteri, semoga tabah dengan ujian ini.. sama2 sdekahkan Al fatihah buat arw4h..

SEORANG angg0ta Pasuk4n Mencari dan MenyeIamat Khas Malaysia (SMART), K0peral Mohd Hakimi Talib mninggal dunia aklbat k4nser perut, malam tadi.

Mohd Hakimi, 35, mengh3mbuskan naf4s ter4khir ketika menerima rawat4n di Institut K4nser Negara (IKN), Putrajaya pada 9.58 malam.

Berita pem3rgian Allahy4rham turut dimakIumkan menerusi satu kenyataan di Faceb0ok rasmi SMART, pagi ini.

“Duk4cita dimaklumkan bahawa K0peral Mohd Hakimi Talib yang pernah bertug4s di sek$yen heavy USAR 4, Pasukan Mencari dan MenyeIamat Khas Malaysia (SMART) telah kembali ke rahmatullah pada 31 Mac 2021 JAM 9.58 malam tadi di Institut K4nser Negara (IKN), Putrajaya.

“Semoga Allahy4rham ditempatkan daIam kaIangan orang-orang yang berim4n dan Semoga r0hnya dicucuri rahmat. Semoga Allah permudahkan urusannya di sana. Al-Fatihah,” katanya.

Difahamkan, Allahy4rham Mohd Hakimi mninggalkan se0rang isteri dan dua anak yang masih keciI.

Sementara itu, rakan-rakan Allahy4rham turut sama menitipkan ucapan tkziah buat ahIi keIuarganya selain mendoakan agar mereka tab4h dengan ujian ini.

Kredit: cempedakcheese via mediaportal

Leave a Comment

Sila Share Dahulu Arikel Ini. Terima Kasih