SAYU, Wanita Sarat Meng4ndung Ses4k Naf4s, ‘Pergi’ Bersama B4yi Dalam Kandung4n Undang Sebak Ramai.

Sedihnya..peng0rbanan seorang lbu😭..moga arw4h ditmptkan di syurga abadi.😢 yang nmpak post ni sama2 sdekahkan Al- Fatihah buat arw4h

Kasih ibu membawa ke syurga. Itu kata-kata yang tepat menggambarkan nilai kasih sayang seorang ibu terhadap anak tercinta.

Seorang ibu sentiasa dan selalu mempertarvhkan ny4awa untuk mengandung, melahirkan dan membesarkan zuriat.

Seperti wanita ini dikenali sebagai Shamira Roslan yang pergi mengh4dap ill4hi ketika sarat mengandungkan anak keduanya ak1bat k0mplikasi jngkitan kvman di H0spital Taiping.

Ses4k n4fas.

Menurut perkongsian saudaranya iaitu Shuhada Fazli di laman Facebook semalam, dia memaklumkan sepupunya itu pada awalnya mengalami ses4k n4fas akibat jngkitan kvman.

Keadaan tersebut menyebabkan wanita berkenaan berada dalam keadaan yang kr1tikal manakala b4yi dalam kandungan pula dikhabarkan sudah t1dak berny4wa lagi.

Pergi jua…

Namun, sudah ketentuan Allah SWT t1dak lama kemudian wanita itu dikhabarkan sudah menghembvskan nfas ter4khir akibat k0mplikasi berkenaan.

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

Difahamkan, arw4h Shamira meninggaIkan seorang suami Muhamad Nor Syahiddan dan seorang anak lelaki Aisy Hafiy.

Berita sed1h itu mengvndang seb4k orang ramai yang terkesan dengan peng0rbanan ibu berkenaan dengan mengucapkan takziah di laman Facebook masing-masing.

Macam mana anak 4 tahun tanya mak dia mana nanti…

Moga ditempatkan di kalangan orang beriman

Syurga tempatmu

Sudah berada di tempat terbaik

Peng0rbanan seorang ibu

Semoga r0h arw4h ditempatkan di kalangan orang beriman dan diharapkan agar ahli keluarga yang dit1nggalkan menerima ketentuan ini dengan penuh ketabahan.

Sumber: Shuhada Fazli , Facebook, omm

Leave a Comment

Sila Share Dahulu Arikel Ini. Terima Kasih

×