Sedihnya, Masih Mampu Tersenyum Walaupun Sedang S4kit Mel4wan k4nser Tahap 4. Mari Doakan Semoga Allah Memberikan Kesembuhan Kepada Anak Ini

Malaysian prihatin mari kita sebar-sebarkan dan bantulah anak ini kerana Allah. Assalamualaikum.. Mohon kpd shbt teman2 agar dpt mgurangkan sdikit beban kewangan Sahabat saya dlm menjaga dan mrawat Anaknya yg terl4ntar akibat k4nser tahap 4.. Sekarang semua rawatan hospital termasuk kimo dihentikan kerana jika diteruskan boleh memb4hayakn nyawa anaknya.

Sahabat sedang mengumpul dana untuk membuat imbasan eks yg hanya di hospital swasta yg menelan belanja antra7-10 k bantulah untuk mencari kesembuhan buat anaknya…jika ada yg sudi menghulurkan sumbangan boleh salurkan ke acc bank di bawah..

Mohd Kassim bin wahab(Public Bank). No acc ( 6337549926)

(مَّثَلُ ٱلَّذِینَ یُنفِقُونَ أَمۡوَ ٰ⁠لَهُمۡ فِی سَبِیلِ ٱللَّهِ كَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنۢبَتَتۡ سَبۡعَ سَنَابِلَ فِی كُلِّ سُنۢبُلَةࣲ مِّا۟ئَةُ حَبَّةࣲۗ وَٱللَّهُ یُضَـٰعِفُ لِمَن یَشَاۤءُۚ وَٱللَّهُ وَ ٰ⁠سِعٌ عَلِیمٌ) [Surat Al-Baqarah 261]

Dalam surah Al-Baqarah ayat 261, Allah memisalkan pahala berinfaq seperti benih yang menerbitkan 7 tangkai yang setiap satunya mengandungi 100 biji. Betapa besarnya lipat ganda yang Allah berikan bagi orang yang berinfaq dijalanNya. Bayangkanlah pelaburan akhirat yang diperoleh ini yang pahalanya akan diperoleh juga oleh penyumbang. Subhanallah!!

Leave a Comment

Sila Share Dahulu Arikel Ini. Terima Kasih