Bella Park Kongsi Cara Pantas Dan Mudah Untuk Bersolek.

Terkadang ada wanita yang tidak peduli tentang solekan . Bukan malas tapi selalunya mengambil masa yang lama, sekarang ramai wanita berjaya dan sangat sibuk dengan urusan kerja serta urusan rumah dan anak. Solekan juga sudah menjadi satu ketida biaasaan pada wanita yang menjadi suri rumah, dek kerana hanya duduk dirumah jadi tidak perlu la bersolek. Tapi sekarang dan ada pelbagai tutorial solekan yang ada di youtube dan facebook.

Terdapat banyak kongsian tutorial dan cara – cara makeup yang dikongsikan MUA di Malaysia dan pelbagai gaya makeup yang menarik dari mereka. Ada yang kongsi di Facebook dan ada juga yang borkongsi di Instagram. Terdapat juga Mua yang mempunyai channel youtube sendiri.

Banyak perkongsian yang boleh menjadi rujukan pada followwer yang teringin nak makeup tapi tidak pandai dan tidak mampu untuk mengambil kelas makeup. Bole tengok dan belajar secara perlahan dan lama kelamaan akan pandai dan bolehla makeup setiap hari untuk suami dan untuk diri sendiri. Malah ada juga ketogari solekan yang diberikan oleh Mua seperti solekan kenduri, solekan nikah, solekan ringkas, solekan ala-ala arabian, ala-ala hindustan .Pelbagi jenis solekan yang bole dijadikan rujukan dan panduan.

Baru-baru ini, MUA Bella berkongsi tutorial solekan. Bella Park yang sentiasa ceria dan kelakar degan loghatnya yang sangat comel ada berkongsi tutorial mekap dengan durasi selama 30 minit ini dan ianya khas untuk hijabi yang baru berjinak-jinak dengan alatan dan cara solekan yang ringkas tetapi tetap cantik dan jelita.

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

Bella yang cukup sinonim dengan loghatnya pernah viral pada suatu ketika dahulu dan menjadi ikutan di Fb dan Ig malah mempunyai ramai pengikut apabila live di Fb mahupun Ig miliknya. Dia yang megeluarkan banyak produk kosmetik dan perfume dengan labelnya kini berjaya menjual produknya dengan laris malah sudah mempunyai kedainya sendiri.

Bella yang kerap membuat Live di Fb miliknya sering berkongsi cara bersolek dan selalu berkongsi tips masakan serta masakan simple tetapi sedap malah berkongsi tentang kisah hidupnya semasa makan atau menyiapkan oder bersama pengikutnya.

Cara Bella Park buat tutorial sambil menjawab soalan follower memang mudah nak ikut dan menjadi tau. Ini perkongsian video cara Bella bersolek:

Leave a Comment

Sila Share Dahulu Arikel Ini. Terima Kasih

×