Tutorial Mekap Bella Park Ringkas, Pantas & Lawa Untuk BBNU!!

Tutorial Mekap Bella Park Ringkas, Pantas & Lawa Untuk Newbie!!

Terkadang ada wanita yang tidak peduli tentang solekan . Bukan malas tapi selalunya mengambil masa yang lama, sekarang ramai wanita berjaya dan sangat sibuk dengan urusan kerja serta urusan rumah dan anak. Solekan juga sudah menjadi satu ketida biaasaan pada wanita yang menjadi suri rumah, dek kerana hanya duduk dirumah jadi tidak perlu la bersolek. Tapi sekarang dan ada pelbagai tutorial solekan yang ada di youtube dan facebook.

Terdapat banyak kongsian tutorial dan cara – cara makeup yang dikongsikan MUA di Malaysia dan pelbagai gaya makeup yang menarik dari mereka. Ada yang kongsi di Facebook dan ada juga yang borkongsi di Instagram. Terdapat juga Mua yang mempunyai channel youtube sendiri. Banyak perkongsian yang boleh menjadi rujukan pada followwer yang teringin nak makeup tapi tidak pandai dan tidak mampu untuk mengambil kelas makeup. Bole tengok dan belajar secara perlahan dan lama kelamaan akan pandai dan bolehla makeup setiap hari untuk suami dan untuk diri sendiri. Malah ada juga ketogari solekan yang diberikan oleh Mua seperti solekan kenduri, solekan nikah, solekan ringkas, solekan ala-ala arabian, ala-ala hindustan .Pelbagi jenis solekan yang bole dijadikan rujukan dan panduan.

Baru-baru ini, MUA Bella berkongsi tutorial solekan. Bella Park yang sentiasa ceria dan kelakar degan loghatnya yang sangat comel ada berkongsi tutorial mekap dengan durasi selama 30 minit ini dan ianya khas untuk hijabi yang baru berjinak-jinak dengan alatan dan cara solekan yang ringkas tetapi tetap cantik dan jelita. Cara Bella Park buat tutorial sambil menjawab soalan follower memang mudah nak ikut dan menjadi tau. Jom tgk tutorial Bella Park kat youtube.

Leave a Comment

Sila Share Dahulu Arikel Ini. Terima Kasih