Umur 31 dipuji masih muda, Atikah Suhaime luah rasa pelik

Pelakon, Atikah Suhaime menarik perhatian ramai selepas dia meluahkan perasaan pelik mengenai isu usia dalam lingkungan 30-an. Atikah Suhaime bagaimanapun dalam masa sama menjadi tumpuan netizen selepas dia memuat naik rakaman pendek untuk tatapan umum.

Atikah Suhaime bagaimanapun turut memeranjatkan peminat dan netizen apabila mendedahkan usianya yang kini mencecah 31 tahun, namun dia dikatakan lebih kelihatan seperti 20-an dan membuatkan segelintir pihak tidak mempercayainya.

Menerusi akaun TikTok Atikah Suhaime yang menjadi ikutan ribuan pengguna platform tersebut menunjukkan pelakon itu meluahkan perasaan pelik kerana apabila ada yang bertemu dengannya, dia berkata dia nampak muda. Dia sekali lagi menegaskan bahawa dia berasa pelik kerana dia baru mencecah 31 tahun dan adakah dia perlu kelihatan ‘makcik’.

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

Tambahnya, sudah tentu dia kelihatan muda kerana dalam lingkungan umur 31 tahun masih muda. Video pendek yang dikongsikan oleh Atikah Suhaime ini bagaimanapun mendapat perhatian ribuan netizen.

“Shoutout to 30yr old ladies out there. 30 masih muda okayyyy bukan tua.” Tulis Atikah Suhaime diruangan kapsyen pula. Manakala menjengah ke ruangan komen, ternyata ramai mempunyai pengalaman yang sama dengan pelakon tersebut mengenai usia mereka yang 30-an namun ditegur seolah-olah sudah tua.

Leave a Comment

Sila Share Dahulu Arikel Ini. Terima Kasih

×