[VlDEO] Masuk Tangan Sendiri Dalam Uniform Suami, Wanita Rindu Seolah2 DipeIuk Arw4h

Rindu yang paling berat adalah rindu pada lnsan yg telah tiada.. Al Fatihah buat arwh.

Kerinduan terhadap insan tersayang yang telah pergi menghadap iIahi sukar untuk diterima oleh seseorang. Hanya tinggal memori, kata-kata terindah dan barang peninggaIan arwh menjadi kenangan bagi melepaskan rindu terpendam di hati.

Situasi seperti itu dihadapi oleh seorang isteri @anha_putri411 yang kehiIangan suami tersayang dan hanya mampu menitiskan a1r mata tatkala perasaan rindu datang menjelma.

Namun, cara melepaskan rindu wanita di Indonesia tersebut mengundang h1ba pengguna media sosial selepas videonya dik0ngsi di akaun Instagram @sahabatsurga.

Isteri lepas rindu pada arwh suaminya…

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

Menerusi rakaman video berdurasi 19 saat itu, Putri dilihat berhadapan dengan uniform arwh suami yang digntung pada dinding sebelum menyarungkan sebelah tangannya ke dalam baju tersebut.

Selepas itu, tangan Putri mengusap kepalanya sendiri seolah-olah tndakan tersebut dilakukan oleh suaminya dalam keadaan men4ngis ‘berpeIukan’.

Apatah lagi nyanyian Insomniacks berjudul Pulang dijadikan lagu latarbelakang video, momen itu membuatkan penonton h1ba serta mendoakan wanita berkenaan terus sabar dan kuat menghadapi dugaan tersebut.

Bagaimanapun, tidak dapat dipastikan punca kemat1an arwh suaminya. Semoga r0h Allahyrham tergolong di kalangan hamba-hamba Allah yang beriman. Amin!

Sumber: lnstagram sahabatsurga , anha_putri411

Leave a Comment

Sila Share Dahulu Arikel Ini. Terima Kasih

×